Seltskond

Oolrait! Rahulik omaette vegeteerimine katkeb mõneks ajaks. Peale kahe Takeshi Kitano (või oli see nimi teisit, teid vist ei huvitaks nagunii) filmi vaatamist põrutasime Sim-iga 'The Parki' – kohalik britpoppi mängiv tudengipubi. Tuju oli hea, inimesi, kellega mingle'ida palju, värskendasin paari vana tutvust, sõlmisin paar uut, kõik joogid anti ühe naela eest, seega ei tekkinud ka idaeurooplaslikku ülemaksmise tunnet.

Homme ja laupäeval nähtavasti ka mitteakadeemiline vegetatsioon, siis nädal aega Marisega ... kujutan ette, et tagasi kooli sisse süvenemine võib peale seda üsna raske olla.

Üks asi veel – miks, for cryin' out loud, ei või olla osad USB augud raali küljel või esipaneelil ... käsikaudu kaamera kaabli raali taha juhtmerägastiku vahele surkimine lõpeb enamasti sellega, et pean ikka püsti tõusma ja peadpidi tolmusesse kaablistikku ronima, et saaksin andmed üle kantud (esmaspäeval, kui mälupulk minuni jõuab, hakkan kaabli asemel seda pisielementi laua alla pimedusse toppima).

Leave a Reply


.pri.ee priiks!