Puhkus läbi

Kolmas jõulupüha kontoris. Suurkorporatsioonil on muidu kombeks saata oma töötajad 27-31 dets lisapuhkusele, kuna väidetavalt on produktiivsus sel ajal tahes-tahtmata väga madal ja pigem on kasulik töötajatest enne jõule viimane välja võtta ja lasta neil end pühade vahel taas laadida.

Üks teatav IT-meeskond aga on eelmisel aastal nähtavasti olnud väärt pigem piitsa kui präänikut ja seega on siin 3/4 inimestest talvepuhkuse asemel tööl. Tähtaegade surve on väga tugev.

Kell 10.27 jalutab sisse padjanäoga projektijuht, vaatab ringi ja ütleb: "Hommik. Teil siin nii palju inimesi tööl, kas te ei puhkagi?" Teatava IT meeskonna pealik, samuti padjanäoga, kohvitass käes, vaatab ringi ja vastab arusaamatuses: "Einoh, me kõik siin just puhkasime mitu päeva (24.12 - 26.12). Mida sa veel tahad?"

One Response to “Puhkus läbi”

  1. M. Says:

    mhmh, ja kuna sina oled seal kehaliisingu alusel, ei saaks enivei puhkust, vaid passiksid kasvõi üksinda pangas?;)

Leave a Reply


.pri.ee priiks!