C новым...

Veendusin, et alkohol on saatanast :p .. eriti kui seda valavad sisse inimesed, kes ka ilma alkota on hüperaktiivsed. Hard-rocki tuba koos viie-kuue üksteise otsas hüppava ja täiest kõrist röökiva tegelasega oli täiesti uus kogemus. Toast rakettide laskmine ja hommikuks võrdlemisi ummistunud torudega vannituba väärivad ka mainimist.

Korter jäi õnneks üsna terveks (praeguseks on ainukesed erinevused võrreldes 24h tagasi olnuga on üks puuduv nagi ja üks ülearune tool) ja kuna meil pmst mööblit eriti pole (ok-ok, TOOLE on nüüd piisavalt), siis läks ka hommikune kraamimine üsna valutult.

Naaber Mrtil vist nii hea ei olnud, kuna tema esimesed sõnad kell kolm pärastlõunal kööki vaarudes olid nõrkeval häälel öeldud 'oh jumal'.

Update: :D Naabrid just informeerisid mind, et meie köögi ja nende magamistoa vaheline sein olevat kipsplaadist ja et hard rock pole muusika nende kõrvadele. Samas nad väga traumeerunud ei paistnud olevat.

8 Responses to “C новым...”

  1. Pärtel Says:

    Hard-rocki toa eeiliseks oli jällegi see, et seal oli kohati v. hea muusika ja seal ei pidanud telekat passima :P Loodetavasti jäid ka naabrid muusikavalikuga rahule :P Mina meenutaks veel sooja sõnaga oma möödund aasta suurimat kunsti elamust (kus ka ise nö käe valgeks sain) - ehk siis piparkookide tegemist

  2. Administrator Says:

    selles olin mina ka päris kõva käpp. a järgmine kord võiksid vaprad külalised ikka hommikuni vastu pidada, et koos koristama hakata :P

  3. Administrator Says:

    adm=M.

  4. Jaan Says:

    Lahe pidu oli :) Eero, teinekord joo rohkem, siis ei põe enam niipalju

  5. Milk Shake Queen Says:

    keegi ei viici ju kunagi koristada:D

  6. mrt Says:

    Ma nautisin tegelt hommikust damage controli, kuna see andis omik mingi eesmärgi eksisteerimiseks. Ma ei tea, mis kell te üles saite, kuid ma ärkan juba teist päeva järjest 1400.. täiesti jube. Kas keegi oskab soovitada, kes reklaame vaatab, mismoodi vaibalt punaveiniplekk välja saada? Soovitatavalt nii, et ma ei pea vaipa nihutama. Ja palun konstruktiivset, mitte a'la "pane soolhapet ja plekid kaovad imeväel".. nagu ka tükk vaibast, põrandast ja kes Alieni on vaadanud, siis selle peletise happest eeskuju võttes, mitu korrust allapool samuti tükk põrandast..

  7. Milk Shake Queen Says:

    mina tõusin 15.30 mingi ööse 13.00 helistas ema siis sai talle midagi sonitud, aga iseennast tsiteerides : uni on hea(a)

  8. Jaan Says:

    Eero, ma arvan, et naabrid mõistsid seda, sest oli ju siiski uusaastaöö ja rahvas tahes tahtmata möllab sellel ööl :)

    Oleks mingi suvaline öö, siis nad oleksid vast rohkem frustreerunud olnud. Ja oleks järgmine päev tööpäev olnud, siis oleks veel karmim olnud :P

Leave a Reply


.pri.ee priiks!