Staatusraport

Yeah .. olen muutunud persoon... lyhikeses perspektiivis ja triviaalsetes toimingutes, ent siiski.

Lugesin .. jah, t6si, yle pika aja .. ilukirjandust. Raamatute detaile ei avalda, need pole midagi remarkable'it, ent siiski - lugesin. Hetkel juba pakitsus millegi arvestatavama kylge hakata .. sain soovituse l2bida Umberto Eco 'Baudolino'. Kas kellelgi on ses osas kommentaare.

K2isin jooksmas .. kyll ainult 4km, p2rast venitasin ennast, tegin k2tek6verdusi ja l6uat6mbeid (:$ viimati tegin selliseid asju mais TTY-s, kui muskulatuur veel tajutav oli, suvel pole peale massilise rattas6idu lihast kuidagi piinanud) ... ylimalt hea on olla! Kerge kurguvalu tekkis sellest harjutmatust liigutamisest, lisaks meeletu lihasvalu, ent heaolekut see ei v2henda.

Kooliasju olen teinud konstantselt .. arvestades seniste ylesannete triviaalsust, polegi eriti hallollust kurjaks ajama pidanud.

K2isime Londonis. P2ev oli pikk ja vihmane, ent ylimalt tore. Sisaldas teatrit, noobli kunsti vaatamist, sygiseseid parke ja palju ilusaid maju vaatamiseks.

Hetkel siis enesega rahul. http://siramm.blogspot.com tuleb esmasp2eval visiteerima, n2dal aega on seega planeerit ja sistustet.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!