Aktsioon

Yeah .. esimesed pingutused tehtud.. progesin, tegin CPE eksamiylesandeid, kirjutasin 2/3 E-kommertsist valmis, elasin edukalt yle inglise keele j2rjekordse tunni (istusin kahe poolakast inglise keele filoloogi k6rval ja pean mainima, et ca 2/3 vastustest tulid yours trulylt)..

V2ike discipline order on veel j2rel, kuna kell on juba yks l2bi, hirmus uni on peal, ent magama ka ei taha minna.. ent see on piece of cake... Eilne 88 oli viimase aja yks hullemaid - l2ksin normaalsel ajal (juba yhest) magama, ent piinlesin enne reaalset und n tundi ja kui viimati enne uinumist kella vaatasin, n2itas neli l2bi.. Hommikul kell kolmveerand kaheksa 2rgates oli 22rmiselt uimane tunne..

Peaks plaanima, mida m-ga siinkandis meie siinse n2dala jooksul ette v6tta.. siis, kui tegemised tehtud, saan, m6tlen..

homme edasi, n2dala l6puks peaksin vaba mees olema..
yours truly

One Response to “Aktsioon”

  1. m. Says:

    mõtle mingid head plaanid välja ;)

Leave a Reply


.pri.ee priiks!