Tuunitud Solaris

Kuna riisiraketil on külmapühad (ehk siis vajutasin piduritest õli välja), siis käisin üle pika aja tööl ühistranspordiga. Hommikul bussiga tööle, õhtul trolliga tagasi. Polnudki väga jube - s.t. inimesi oli küll palju, ent enamus olid viisakad ja tavalised.

Troll tegi bussile pehmelt öeldes silmad ette. Seda eriti just oma kiirenduse ja visuaaltuuningu osas. Puhtasse uude (11a noorem kui ülalmainitud riisirakett) vaikselt surisevasse trolli oli uste kohal asuvate kohtvalgustite katteks meisterdatud A Le Coq Gin Exotic Energy purgist lambivarjud. Sisekujundaja oli vaeva näinud, kuna purkidest olid õige pisut väriseva käega välja lõigatud kaared, millel kiri "GIN" täpselt keskel.

One Response to “Tuunitud Solaris”

  1. E:r Says:

    Parasiil kirjutab sarnasel teemal :) - http://parasiil.blogspot.com/2009/01/histranspordist.html

Leave a Reply


.pri.ee priiks!