Vaade paremale

Kui tähelepanelikult vaatate, siis tekkis lehekülje paremas servas olevasse menüüsse link "TTÜ õppematerjalid" (seesama link on kättesaadav http://rings.pri.ee/materjal kaudu). Täna kõike ei jõudnud, aga plaanin sinna üles panna õppematerjalid, mis TTÜ-s informaatikat õppides on tekkinud ja mis kellelegi kunagi võiksid kasulikuks osutuda.

Other than that on pisut unine laupäev. Sattusin eile öösel koos Mardiga pärast kursaüritust lambist mingisse heavy-metal seltskonna kõrtsi (Tatari tänaval). Vaatamisväärseid tegelasi liikus päris palju ringi. Ma nägin vist välja nagu valge vares: ei omanud ühtegi tätoveeringut, vuntse, habet, kõik hambad suus, ühtegi neeti, rõngast ega ketti pole endasse lasknud sisse augustada, juuksed on ka siivsalt lühikesed. Muusika mind ei tapa, küll aga ei kannata ma seda, et õige karvane peaks justkui iga 10 min tagant toas suitsu kimuma, nii et silmad kibedad ja riietel ebameeldiv odöör küljes.

Tööl lõppes nädal korraliku kismaga. The gloves are off, niiöelda. Tegelikult üritasid kõik parimat, ent välja kukkus viletsalt ja kuna nädalast oli hulk lisapingeid kukil, siis vabanes korraga hea hulk negatiivseid emotsioone. Mõnes mõttes on tülitsemine vabastav. Mulle istub pigem suu puhtaksrääkimine ja suhete sirgeks ajamine kui mingi poolpingutatud 'rahulik kooseksisteerimine'.

5 Responses to “Vaade paremale”

 1. kati Says:

  tuli meelde üks lause: "ЛЮДИ ВСЯКИЕ НУЖНЫ, ЛЮДИ ВСЯКИЕ ВАЖНЫ!" ka koledad, karvased ja... augustatud ;)

 2. Milk Shake Queen Says:

  mis kursuritus reede oli?

 3. Administrator Says:

  Pedakatega :p

 4. Administrator Says:

  issand. esimese korraga lugesin, et pedekatega. urka kirjeldust lugedes sain aru, et ei kahetse üldse, et koju magama läksin..

 5. Administrator Says:

  Ei vaidle vastu, et 'karvaste' hulgas on keskmisest rohkem tundlikke inimesi ja ebatavaline välimus on osalt kaitsereaktsioon :) .

  Aru ei saa ma ainult soovist pidevalt suitsetada ja muinasjutte (trollid, deemonid ja muu selline bamboocha) uskuda.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!