Pude

Oeh... inimene on ikka pude loom. Kui tööd on liiga palju, siis tuleb stress ja produktiivsus langeb, kui tööd on liiga vähe, siis lähevad asjad sassi ja produktiivsus langeb. Kui seltskond on liiga sõbralik, siis tekib läbu ja tootlikkus kannatab, kui liiga ebasõbralik, siis asjad ei laabu.

Koolis on ooteaeg - kerge segadus deklareerimisega, kuna vastuvõtukäskkiri pole ilmunud, dekanaati pole jõudnud, kuna otsustasin naiivselt vastuvõtukäskkirja ära oodata. Tööl on ooteaeg - tegevust nagu oleks, ent mitte sellist, mis reaalselt tulemust ja tööandjale raha tooks.

Peaks vist akadeemilise võtma, ained üle kandma, paar kohustuslikku ainet ära tegema ja mitte rohkem ennast kuni sügiseni kooliga vaevama.

6 Responses to “Pude”

 1. Jaan Says:

  Sa ei saa ju veel akadeemilist võtta. Ühe semestri pead vähemalt koolis käima.

 2. Administrator Says:

  Seda ma sain ise ka teada, kui dekanaati helistasin. https://ois.va.ttu.ee-s on samas kirjas:

  "Akadeemilisele puhkusele omal soovil võib rakenduskõrgharidus-, bakalaureuse- ja inseneriõppes minna alates teisest õpingusemestrist. Avaldust saab esitada ainult kuni semestri punase joone päevani."

  Ja magistriõppe kohta pole sellisest piirangust sõnagi.

 3. kati Says:

  tervislikel põhjustel sai vist kohe võtta...

 4. Administrator Says:

  Yeah .. peaks rõhuma vaimunõtrusele

 5. kati Says:

  räägi perearstiga, rõhuta sõna "depressioon", saadki kohe vajaliku tõendi :P

 6. Anonymous Says:

  mul oli sAma diil - võtsin paar jaburat ainet, sain punktid kirja - other than that, akadeemiline

  note that 1) aastas (kahe semestriga) tuleb 30AP-i koguda 2) ei viitsi dok.-ist enam kontrollida, aga semestris peabvist mingi minimaalse summa AP-e deklareerima (15?)... palju reaalselt ära teed ei hvta kedagi, except - vt. punkt 1)

Leave a Reply


.pri.ee priiks!