Motivatsioon

Oi kui raske on end hommikuti yles t6usma motiveerida. Keskmine p2ev venib siin iseenese distsipliinituse t6ttu reeglina 88sel kella kahe-kolmeni (vanaema Tallinnas hakkab vaikselt juba 2rkama, kui ma magama l2hen), seega j22b hommikuste loengute kylastamise korral (loenguid, isegi k6ige igavamaid, peab siin oma kohalolekuga 6nnistama, sest kohalk2imine registreeritakse ja kohalk2imatus annaks 6ppej6ule potentsiaalse tugipunkti ajucoituseks) 88 suhteliselt lyhikeseks.

T2na n2iteks tegin silmad lahti 14 minutit enne loengu algust - olin oma 2ratuskella maha maaganud (v6i siid mentaalses koomas olles kinni pannud ja rahulikku und edasi maganud). 3 min p2rast kella yheksat olin p.k.k. ja nagu viis kopikat koolis ning lonegu tegeliku alguseni j2i veel paar minti puhveraegagi.
6nneks v6i kahjuks osutus, et oleksin peaaegu samah2sti v6inud ka magada - kahetunnise loengu asemel piirdusime 45-minutilisega ja midagi p6rutavat ei r22gitud.

Kaotatud motivatsioon... kusagil septembri ja oktoobri vahel Bedfordshire maakonnas Suurbritannias. Taasleidjale vaevatasu...

Leave a Reply


.pri.ee priiks!