Tandandaraa, taaraararaa

Äge! Shoutcasti JAZZMUSIQUE raadiost tuleb "Kelmide ja pühakute" alguslugu. See klavessiin (?) on nii haigelt omaaegne, võrreldav vast Stanley Kubricku "Kellavärgiga apelsini" teemalooga.

Persuaders

Inglise keeles oli sarja nimeks "The Persuaders". Tähtlesid Etlesid Roger Moore ja Tony Curtis. Tony Curtis sõitis 1970. aasta Ferrari 246GT Dinoga ja Roger Moore sama aasta Aston Martin DBS-iga. Karmilt stiilne sari. Järgmine sellelaadne oli vast alles 1980ndate Miami Vice, ent kulub aega, kuniks sealsed Diablod ja Ferrarid sama klassikalised välja näevad.

Panen selle DVD oma soovinimekirja. :p

2 Responses to “Tandandaraa, taaraararaa”

  1. Jaan Says:

    Krt, see oli ikka lahe sari :) Teine selline huumorisari on A-rühm(minu isa lemmik)

  2. mrt Says:

    Infokild@imdb: The cancellation of this series allowed Roger Moore to accept the role of James Bond.

    The Persuadersi tunnusmeloodia on üks parimaid TV-seriaalide hulgast, imho. Olen korduvalt kuulnud selle töötlusi, milledest üks eriti sobis, kuid pole õnnestunud siiani veel jälile saada sellele. Tänud meeldetuletuse eest. Lähen uuesti otsima.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!