Inka on n6me

Jiis .. t2na oli esimene inka tund (loe: Cambridge Proficiency exam preparation class) ... pean mainima, et avastasin, et mu inglise keele grammar imeb 'big time' (justnimelt - time on yks peamisi osasid, milles see imeb). Ok, vigu tegin enese arvates siiski m6istuse piirides (ehk siis hindena 5-/4+ raamides), entttt - klass oli t2is inimesi, kes pool elu mitte ainult tegelenud Inglise keele r22kimisega vaid seda siiani iga p2ev ka aktiivselt 6pivad, seega tundsin ennast suhteliselt off-topic persoonina.

Kokkuv6tlikult 8eldes arvan nyyd, et oskan enam-v2hem k6neleda, kirjutada, saan aru, mida kirjutatakse ja r22gitakse, ent kui pean v6tma ette mingi grammari struktuuri (conditionals, aegade analyys kontekstist l2htuvalt, ... you name it) ning selle valikut p6hjendama, siis leian end pooltel juhtudel raskustes.
Pole ka ime .. 6ppisin inglise keelt viimati neli aastat tagasi .. ja ka siis vabastati pooled inimesed (sh siinkirjutaja) loengutest ja lasti otse eksamile .. :S .. krt, seega 6ppisin keelt viimati pmst 4.5a tagasi keskkooli riigieksamiteks ...

Samas on nii kuradima hea tunne 6ppida midagi intensiivselt, tunda, kuidas ununenu tundidega tagasi meelde tuleb....

Homme siis taas ralli .. kool, c#, ja muud t2htsamad ja v2hemt2htsamad asjad

Edit: kui keegi teist evib v6i teab kedagi, kes eviks XlodingPlastixi plaati/lugusid, siis olen valmis various teeneteks, et midagi neist omandada..

One Response to “Inka on n6me”

  1. m. Says:

    oi, küll sina saad seal alles targaks! õeptad siis mulle ka, eksole ;)

Leave a Reply


.pri.ee priiks!