Niktotiin

Üks asi eelmisele väljaskäimise virisemisele lisaks. Ma olen aru saanud, et EU-s kehtivad eriti koledad ja karmid avalikes kohtades suitsetamise piirangud. Sealhulgas peaks kõrtsiomanike eesmärk laudu suitsetajate ja mittesuitetajate vahel jagades olema mitte see, et ruumides suits võimalikult ühtlaselt jaguks (v.t. joonis üks, see on VÄÄR), vaid see, et suits koonduks ühte kohta ja haisutaks ainult nende inimeste riideid ja kehasid, kes tahavad ise kimuda (v.t. joonis 2, TÕENE).

S.t. kui pubis on suitsetajate ja mittesuitetajate lauad pmst segamini või kõrvuti, siis on nonsenss oodata, et suitsetajad saaksid aru, et nad teisi oma vine ja tõrvaga segavad ning samuti on rumalus oodata, et mittesuitsetajad lähevad plõksima ja konflikti tekitama, et nikotiinitamine lõpetataks.

Legend: Must on suitsetajate laud, valge on mittesuitsetajate laud.

Joonis 1 (paha):

Paha

Joonis 2 (hea):

Hea

Leave a Reply


.pri.ee priiks!