Veebimajutusteenusepakkuja, seekord positiivses valguses.

Teenusepakkuja vahetas kaubamärki ja võtab suuna professionaalsema imago poole. Positiivse ettevõttena saatsid nad e-kirja, kus nimevahetust põhjendasid ja uued kontaktandmed teatasid. Eriti positiivse ettevõttena oli kirja lõpus rida "P.S. Kuidas olete meie veebimajutusega siiani rahule jäänud?". Võtsin kätte ja vastasin.

Tere,

Kiidusõnad teile, olen veebimajutusega üsna rahul. Hind on soodne, teenus hea ja support toimib. Tilk tõrva meepotis oli paar kuud tagasi juhtunud andmekadu, kui suurusjärgus nädala materjal dev/null-i suundus, ent tegelikult oleks mul endal pidanud oma failidest samuti varukoopia olema.

Üks teenus, millest mõnes mõttes puudust tunnen, on kogu materjali korraga backuppimise võimalus - s.t. kontohalduris võiks olla link, mis nii sql andmebaasid, settingud kui failid ühte pakitud faili kokku paneb ja alla laadida laseb. Eraldi MySQL baaside backuppimine käib enamusele lihtkasutajatest üle jõu.

Kui harrastada veel soovmõtlemist, siis ASP.NET skriptimise toe lisamine oleks tore (kuigi levinuima apache->php->mysql arhitektuuriga võrreldes oleks see üsna kallis ja ressursimahukas).

Sincerely, E.R

Leave a Reply


.pri.ee priiks!