Zoopark

Tahaksin teiega jagada oma vastumeelsust yhikahygieeni (mhmh, yks s6na selline termin .. t2henduseks v6iks olla 'ropp kooslus baktereid pesitsemas igasuguses prygis') teemal.Nimelt tundub mulle, et ma olen ainus, kes yhikak88ki koristab. Jagame seda kuue toa peale.

K6ik inhabitandid on mehed. Kolm kutti ei keeda/kypseta ise peaaegu yldse syya, soojendavad mingi tyki keemiat t2is saia yles, ryypavad limonaadi peale ja elavad lihtsat elu. Mina, teine eesti kutt ja hiinakas keerame reeglina midagi kokku ka algelistest toiduainetest (vblla see on vahe arenenud riigi proletariaadi ja arengumaa inimeste vahel).

Et agooniat paremini teieni tuua, kirjeldan seda, kuidas astun hommikul k88giuksest sisse, et hommikus88ki teha. Pilte hetkel pole, vblla tulevikus, kui mu kaamera klaas selle segaduse pildistamisest ei murene:

Avan ukse, see on loomulikult lukus (ja peab olema closed at any times for health and safety reasons, neetud kohalikud paranoikud), esimesel sammul astun k6rbenud riisi ja mingi kilekoti otsa. L2henen yle saiapuruse ja 6lleplekkidega p6randa kylmikule, et sealt haarata piim ja stuff, mida toiduks tegema hakta. Kylmiku uks on paakunud kellegi poolt mahal8distatud piima ja mingi pruunikst6mbunud vedeliku kylge. Toon ummistunud, musti n6usid t2is kraanikausi k6rvalt lapi (teised tyybid pole oma n6udepesuvahendeid veel introduce'inud, seega j22b yle eeldada, et nad ei pese n6useid v6i kasutavad minu vahendeid - mul pole kahju) ja pyhin saasta 2ra. Kuna mul puhastusvahend juba k2es on, pyhin 2ra ka k88gilaua, kellegi yleeilsed kanakondid j2tan puutumata. S88n suure laua teises otsas, seega koristagu ise oma reostus.

Leian kraanikausist oma n6ud (kasutame yksteise omi suht vabalt .. ka mina teiste omi), likvideerin kellegi noaga ummistuse ning pesen oma n6ud. Seej2rel pesen pliidiplaadi, ning kapipealse, kuna kui pliit t88le panna kogu selle s*taga, mis sinna on p2evaga kogunenud, l2heks t6en2oselt suitsuandur t88le.

Teen syya ja s88n .. valin prygikastist k6ige kaugema istme .. arusaadavatel p6hjustel.. Peaksin vist ise taas prygi v2lja viima... vastasel juhul v6ib siit m6ne haiguse kylge saada.

Peale s88mist klanin taas enamuse eelmainitud asukohtadest 2ra, l6unas88gi ajal vblla isegi p6randa, sest mu toa vaip on eelmistest p6lvkondadest piisavalt v6idunud ja lisaprygi sinna kanda kyll ei tahaks.

Agoonia, eh.

One Response to “Zoopark”

  1. Anonymous Says:

    Ja kuhu j2i minu synnip2eva pidamine???

Leave a Reply


.pri.ee priiks!