Velux

Kõrts "Lost Continent" Tallinnas Narva maantee ääres, pühapäev, teine aprill, pärastlõuna. Istun (õigemini lamasklen) pimedas tagumises nurgas suurel diivanil, Maris minu vasakul käel. Pubi tänavapoolne sein on tervenisti klaasist ning seina tagant paistab mingi puust maja. Ilm on vilets - paar miinuskraadi, väga tuuline ja sajab mingit ebamäärast lumelörtsi. Klaasist seina ääres istub lokkidega neidis. Mitte lokkidega stiilis 'juuksed on veits lainelised', vaid lokkidega stiilis 'Roy'. Tänaval otse neidise kõrval peatub buss. Tõenäoselt mõni Lasnamäe liin, näiteks nr 60. Bussil on aknale kleebitud reklaam, millel naine koorib endal parajasti riideid seljast. Reklaami mõte on selles, et ettevõtte x aknad on nii soojapidavad, et kodus võib tilli väel ringi lasta. Neidis uurib reklaami pikalt ja vaikse imestusega.

Hetkest, mil neidis soojas ja valges klaasitaguses ruumis, klaas joogiga laual, uuris väljas raju käes bussil olevat poolvulgaarset reklaami, saanuks väga hea foto.

One Response to “Velux”

  1. tinistaja Says:

    Kui reklaamil on naine, kuidas siis "mõte on selles/.../,et kodus võib tilli väel ringi lasta"?

Leave a Reply


.pri.ee priiks!