Exit Wounds

Eelmise sajandi Hollywood on tootnud terve rea ülikangelasi. Nimetades ainult mõned, tulevad ette Chuck Norris, David Hasselhoff, Steven Seagal. Viimane on ikka liiga hull. Eba-deividhasselhofflikult ta küll ei joigu oma filmidele alguslaulu ise ning erinevalt Chuck Norrisest ei piirdu ta ka ainult pahade peksmisega, vaid suudab ka intellektuaalset ja sisukat dialoogi sisse tuua:

Kolleeg-politseinik: "Did you really beat a suspect unconscious with a dead cat?" Steven Seagal: "No." Kolleeg-politseinik: "No?" Steven Seagal: "The cat wasn't dead."

Film ise IMDB-s

One Response to “Exit Wounds”

  1. mrt Says:

    Seal viharavi situatsioonil mainis ta ka kui tal paluti sõna võtta, et ta ei vaja seda - las teised räägivad. "You see this? This is a happy face. You'll be lucky to ever have a face as happy as this." .. Segali ilme juures :P

Leave a Reply


.pri.ee priiks!