Zänk juu, dier stjudents

Esimene koolin2dal on offitsiaalselt m88das. Praktikume seekord veel polnud, ainult loengud. Nyyd peaks esimene aimdus kooli kvaliteedi ja sisu kohta k2es olema.

N2dal algas teisip2eval kylma dushiga - aine 'Analysis And Design of Business Systems' (tipi m6istes midagi infosysteemide analyysi alast, eks) loengus mainiti, et tegu on lyhikursusega MS Accessist. Jiis .. miks te, krt, annate ainele mingi eriti bossi nime, kui in fact on tegu esimese kursa ainega.

Edasi l2ks aina hullemaks. Osutus, et ainet 'Software Engineering Management' sel semestril yldse ei loetagi (olgugi, et esialgses tunniplaanis oli asi olemas).

Teisip2eva p2rastl6unal olin siinsete pisibyrokraatia v6llide peale p2ris kuri - osutus, et neljast ainest kahte ma v6tta ei saa.

Hakkasin tegutsema - v6tsin ainekavad ja tunniplaanid ette ning panin kokku uue tunniplaani, eelmainitud kahte ainet asendavad 'E-Commerce: Tools and Techniques', mis peaks andma meile teoreetilise ylevaate e-biznissist (lisaks veebilehtede usaldatavuse / adapteeritavuse analyys jne) ning 'Decision Support Systems', mis r22gib andmekaevandamisest ja andmehoidlatest.

Ylej22nud kaks ainet on 'Distributed Software Development', kus k6neldakse XML-RPC-st, CORBAST ja RMI-st JAVA ja C# n2itel, ning 'IT-Project management', mis natuke sarnane tipis 6petatava samanimelise ainega..

6ppej6ududest r22kides pean kahjuks t6dema, et ainult yhte ainet annab kohalik (st mingist great britain rahvusest) persoon (annab e-kommertsi), andmekaevandamist annab mingi l6una-euroopa tegelinski (n2rviline, kohutava aktsendiga), projektijuhtimist ja hajustarkvara progemist mingi hipi ja Jeesus Kristuse ristsugutisena v2lja n2gev sakslane. K6ik 6ppej6ud on noored mehed, suhteliselt n2rvilised ja k6ik way liiga vaikse h22lega auditooriumist istuvate v2ga kirju rahvusliku backgroundiga seltskonna jaoks.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!