Rahuolematus

Baah!

Marisele juba kurtsin, et viimastel p2evadel olen ennast kiusanud m6ttega, et ma ei oska h2sti elada. Enesega rahulolemise m6ttes siis. Peale millegi 2ra tegemist ei oska m6neks ajaks loorberitele pidama j22da ja rechargida, et siis uuesti ennast fokusseerida ja energiat t2is millegi uue vastu huvi tundma hakata.

Selle asemel ma kas raban niikaua n asja kallal korraga, kuni tahtmine ja huvi on raugenud, et siis k6igiga kiire ja pealiskaudne l6ppm2ng teha v6i ei viitsi n2dalate kaupa mitte midagi ette v6tta ja lasen p2evad niisama 6htusse (rahulolematustundega).

Virisemise idee siis selles, et ma kyll m6tlen iga paari n2dala tagant v2lja, kuidas peaks oma vegetatsiooni korraldama, nii et sellest maksimaalne rahuolu tuleks, ent reaalsus teeb oma korrektuurid ja l6ppkokkuv6ttes olen ma enamasti liiga laisk, et neid m6tteid ellu viia. Igap2evarutiin tuleb aga harjumuste j2rgi – ei m6tle, kuidas p2evi 6htusse saadan, tuleb nii, kuidas juhtub ja nii, kuidas enne tehtud.

Homme alustan, I promise...
(Idee siis selles, et j6uda sinusoidi kumerale poolele koos sellega, et k22nupunkti koht j22ks y telje suhtes pisut k6rgemale)

Leave a Reply


.pri.ee priiks!