Moment

Lazy Sunday Evening mu väikeses kongis. Raali sinine ekraan kumab silmi, teemaks Tarkvara Kvaliteet ja Standardid. Taustaks hetkel Oasis. I'm having a 'moment'. Heiastub mingi hetk minevikust, kus oleme kodust eemal: minu auto, neli inimest, hommik kusagil Tallinna-lähedases asulas v linnas, kõik oleme natuke väsinud, natuke tolmused, apparentselt tuleme kusagilt peolt. Sõidame, hommikupäike tagant, Tallinna poole, raadios kahiseb pop-muusika, keegi ei räägi suurt midagi, kõik teavad, et ees on terve pühapäev.

-------
Teised jäid kööki. Jäid vist hiinlase arvutist vanakooli mänge mängima. Teema, mis mind hetkel kuidgi ei huvita. Olen oma korterikaaslastest konkurentsitult vanim (3, mõnest peaaegu 4 aastat vanem). Kummaline - siinse üliõpilase keskmine vanus peaks olema 24 aastat.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!