Usk(u)matu

Kohalike yli6pilaste (eriti just pruunide poiste) seas levib j2rgnev t2iesti h2mmastav tendents.

Istun t2na teatavatel p6hjustel yhe ylikooli ukse l2hedal (minu ja ukse vahel on klaassein). Ukse peal on silt, millele oma nime ja tudenginumbri teatud lahtrisse kirjutades saab endale reserveerida mingi osa 6ppej6u vastuv6tuajast.

N inimest on p2eva jooksul uksest m88dunud ja neist m6ni on tahtnud oma nime uksele kirjutada. Ja umbes 10-st inimesest viiel ei ole koolis olnud yhtegi kirjapulka kaasas, millega kirjutada, seega on nad seda pidanud minu k2est laenama tulema.

Ei tea, kas neid takistab pastakat sellisesse pastakavaenulikku kohta nagu ylikool kaasa v6tmast vaesus v6i hajameelsus v6i lihtsalt lodevus?

One Response to “Usk(u)matu”

  1. Anonymous Says:

    ehh.. einoh, eriti hea ju :)

    ..võib-olla nad käivad ülikoolis loenguid kuulamas :P

    T.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!