Savisaar

Jätkan tsiteerimise lainel. Kas teid on kunagi võrreldud mõne maailmakuulsa poliitikuga? Mind enne polnud, aga täna tegi mu ülemus üldkoosolekul peale minu võrdlemisi laveerivat olekuraportit tähelepaneku, et:

Sa oled nagu Savisaar, räägid asjadest nii, et keegi ei saagi lõpuks aru, on see hea või halb.

Minu ülemus

Noh, hea, et ta mind Reiljaniks ei kutsunud.

3 Responses to “Savisaar”

 1. M. Says:

  eieiei, mina ei nõustu. savisaare/keskerakonna vahel saaksin ma tuua võrdluseid nt tele2'ga. aga see mõte, et seda jubedust sinuga võrrelda, ei meeldi mulle üldse.

 2. tinistaja Says:

  Nii võivad paljud ja nii võib kõigest rääkida - et ei saa aru, on see hea või halb. Sest asjad on enamasti suhtelised. Ja sind oleks võinud võrrelda samahästi Ansipiga või Kallasega või kellega tahes. Aga kui võrreldi Savisaarega, siis küllap ei oldud sinuga nõus või rahul. Teisalt võib sellist võrdlemist võtta tunnustusena. Nii et jällegi - ei hea ega halb. Päikest sulle!

 3. Anti Says:

  Sa teed seda Google bombi natuke valesti minu meelest :) Siin postituses toodud variandi peale hakkavad sõnad "Savisaar" otsijad sattuma www.masendav.com-i ja ausõna mina neid ei taha!

  Ilmselt tahad sa hoopis seda, et sõna "masendav" otsides satutaks Savisaare peale :)

Leave a Reply


.pri.ee priiks!