Ajakirjaniku suva

Suurepärane PR justiitsministeeriumilt. Meditsiinipäevalehes raporteeritakse , et "Kinnistamistähtajad lühenevad augustis". Äge! Positiivne! Lühenevad!

Uudise sisuks on tegelikult see, et Justiitsministeeriumi uue infosüsteemi kasutuselevõtt on toonud süsteemi keerukuse tõttu kaasa mõningaid probleeme ja seetõttu hakkab see libedalt tööle alles augustiks, kuigi esimene release tundub olevat toimunud eelmise aasta lõpus.

Kuna tegemist on tehniliselt äärmiselt mahuka ja keerulise infosüsteemiga, oli tähtaegade pikenemine paratamatu, teatas justiitsministeerium.

PM Online

Sellest samast tähtaegade pikenemisest ja mahukast ning keerulisest süsteemist oleks saanud kirjutada midagi stiilis "Maksuamet tunnistab probleeme elektroonilise andmetöötlusega", "Tõrkuv infosüsteem seadis aktused löögi alla" või "Autoregistri infosüsteem tõrkus hommikul".

Ajakirjaniku võim sellistest sündmustest kas hälin ja raev või rõõmus eduraport kirjutada on väga suur!

2 Responses to “Ajakirjaniku suva”

  1. Y Says:

    teadagi, nõrkus tuleb pöörata tugevuseks.

  2. БECEДЫ O » Blog Archive » Ajakirjaniku suva, vol 2 Says:

    [...] Kui hiljuti tegin juttu sellest, et Justiitsministeerium on maha saanud suurepärase PR-ga ja serveerib probleeme infosüsteemis posiitvses valguses, siis täna keerutab Meditsiinipäevaleht tolmu üles hoopis teistpidi ja seda Sisseastumise Infosüsteemi teemal. [...]

Leave a Reply


.pri.ee priiks!