Citroen DS

Automüügikuulutus aastast 1970:

Citroen DS

 • Elektroonilise sissepritsega 130bhp mootor
 • Pidurivõimendi, roolivõimendi
 • Hüdropneumaatiline vedrustus
 • Poolautomaatne käigukast
 • Pesuritega kurvilaternad
 • Sarnasega sõidavad või on sõitnud paavst Johannes XXIII, Charles de Gaulle, Birgitte Bardot, Fantoom.

Väga sarnase konfiguratsiooniga auto (viletsama mootoriga), oleks võinud osta juba 1955. aastal. Varustustasemelt ja tehnoloogialt oli tegu küll luksusautoga, ent kuna seda toodeti aastatel 1955 - 1975 umbes 1.5 miljonit eksemplari, ei olnud see kaugeltki ainult eliidile suunatud.

Tahan!

4 Responses to “Citroen DS”

 1. Anonymous Says:

  oleks omAle äärepealt selle "õige" Mini ostnud - aga sain äärest kinni ... keegi jõudis ette see on kaa prs huvitav pakkumine: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/074/auto_php-id=232074-www_auto24_ee.html

 2. aabram Says:

  Seltsimees humanitaar IT kastmes peaks ometi teadma, et taolised saidid nagu Ingeltuli ja muud ei lase kas niisama linkida või seavad ribalaiuspiiranguid. Mina näen praegu näiteks ainult lollakat Angelfire bännerit :(

 3. Administrator Says:

  Pagan, kiirustasin ja ei kontrollinud. Ise nägin kena pilti Citroen DS Pallas 21-st.

  Parem?

 4. aabram Says:

  Parem :)

Leave a Reply


.pri.ee priiks!