Connection reset by peer

Testarendusserver on täna teist korda maas. 'Maasolek' ei tähenda mitte seda, et üks vend peab mingile service'ile reseti tegema ja ülejäänud 2 venda ootavad 5 min, vaid seda, et mingi hunnik node'isid kusagil suures ja külmas serveriruumis teeb hard restardi, teenus on tunni jagu maas ja suurusjärgus 20 inimest istub tegevuseta.

Sellist mahakukkumist juhtub keskmiselt ca 1x päevas. Kui server ka püsti on, siis on see tihti nii ülekoormatud, et ..

SELECT CURRENT_TIMESTAMP;

.. jookseb terve minuti.

Lisaks kogu eelnevale agooniale sünkroniseeritakse õnnetut testarendusserverit korra nädalas värskete andmetega. See protsess jookseb tihti lõunani välja, lastes neil samadel 20-l inimesel oodata, kuni andmebaasiobjektid ükshaaval tekivad ja rõõmustada iga üksiku töölehakanud view üle.

Viimane aeg oleks test- ja arenduskeskkond korralikult lahku lüüa ja paar node'i juurde osta. Raisatud inimtunnid on nagunii riistvara hinna juba praegu mitmekordselt ületanud.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!