WWPC 2006

Konverentsi eelpäev jättis vastakad tunded. Bostoni messikeskus on hiiglasuur võrdlemisi uus hoone kesklinna lähedal. A kuulas juhtidele ja uutele partneritele mõeldud müügijuttu, mina käisin mööda tootetutvustusi. Hommikul polnud enamus osalejaid veel kohale jõudnud, seega hulkusime mööda pooltühjasid koridore.

Õnneks on messipaigas WiFi (eba-ameerikalikult tasuta) ja seega võimalus seda juttu kirjutada.

Igasuguseid suunanäitajaid, koristajaid, kelnereid jms teenindavat personali on väga palju. Tajusin jätkuvalt seda, et toit on rasvane ja maitsetu (teine täispikk päev USA-s ja juba tahaks midagi kerget ja kalorivaest süüa). Õhtul oli mingi vastuvõtu moodi asi, mis küll üsna organiseerimatult möödus. Kohtusime eestlastest konverentsitajatega. Tore oli.

Klõpsisin ka mõned pildid.

Boston Conerence and Exhibition Center Boston Conerence and Exhibition Center

Bostoni kesklinn Bostoni kesklinn

Homne päev algab Steve Ballmeri ettekandega. Kuna Bill Gatesi ennast siin näha ei saa, siis on Ballmer tähtsaim nina, keda kuulata saab. Samas, on ta teada-tuntud eneseblameerija ja jubedik, nii et ootan tema ettekannet pigem sportliku kui akadeemilise huviga.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!