Kuu pealt kukkunud

Saime täna Marisega 'Palle üksinda maailmas' laadi kogemuse. Läksime umbes kella kaheksa paiku õhtul läbi äärelinna ca pooleteise kilomeetri kaugusele poodi. Jala. Me olime ainsad jalutavad inimesed. Kaks tegelast sõitsid meist jalgrattal mööda ja parklas liikusid inimesed autodest poeukseni värskes õhus jala, aga see oli ka kõik. Mitte kusagil mujal ei olnud inimesi vabas õhus. Autod, majad, tanklad, kohvikud, aga kõik istusid klaasi taga. Väljas oli 32 C sooja, seega ei midagi väga palavat.

Kindlasti pole see igal pool ja igal ajal nii, aga üldistades võib öelda, et kui USA-s jala tänaval oled (ja sa ei tee sporti), siis vaadatakse, et oled Kuu pealt kukkunud.

One Response to “Kuu pealt kukkunud”

  1. tinistaja Says:

    Ohoo, +32 polegi midagi väga palavat? Meil siin +24 ja on päris palav kohe!

Leave a Reply


.pri.ee priiks!