Inimtuvastus

Kuna viimastel päevadel muutusid kommentaarispämmijad eriti vastikult aktiivseteks, siis keerasin siinsetel kommentaarilehtedel peale inimtuvastuse pistikprogrammi. Nimelt palub Wordpress nüüd kommentaari lisamisel sisestada kommentaarilehel toodud lihtsa liitmistehte tulemus kõrvalasuvasse tekstikasti ja ei luba enne kommentaari sisestada kui vastus on õige.

Loodan, et kahekümne piires liitmine-lahutamine on kõigil selge :p. Loodan ka, et mulle ei tule enam 99 kasiinoreklaami sisaldavat rämpskommentaari päevas.

4 Responses to “Inimtuvastus”

 1. Administrator Says:

  Mina juhiksin tähelepanu sõnade järjekorrale. Kas see ei ole mitte inglisepärane.

 2. Margus Says:

  Kuna ise just analoogse probleemiga hädas olin, siis lahendasin selle nii, et vormi submittimisel määratakse üks muutuja ning kui see on tühi, siis kommentaari ei lisata. Ideeliselt praegu töötab ning ei eelda kasutajatelt lisaväljade täitmist. Samas on ka see 4+3 päris hea mõte :)

 3. Kati Says:

  awww, pean nüüd endale kalkulaatori muretsema... :P

 4. Milk Shake Queen Says:

  maeitea see arvutamine on keeruline....tegevus....lase ikka meil 3kordseid integraale võtta, enne kui meil kommida lubad.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!