When I was 24, it was a very good day

Täna on hea päev. Mitte eriti globaalses mõttes, lihtsalt hea päev vähem heade päevade massiivis.

Kaks mõttetu jampsimise alla kvalifitseeruvat väikest tööd, mis on mind peaaegu nädala veerandkoormusega piinanud, said edukalt tehtud. Lisaks käisin esimest korda sel semestril koolis. 'Inglise' 'teaduskeele' testi tegemas. Mõruks pilliks on see, et kuigi olen inglise keelt ülikooli ajal õppinud TPÜ-s 5ap eest, Lutonis 5ap eest, teinud TTÜ-s eksami ja Lutonis Cambridge Proficiency sertifikaadi, pean ikka 2x nädalas kooli istuma minema. Tundub, et võtan esimest korda elus akadeemilise, et eelmisel semestril motivatsioonipuuduse tõttu rippuma jäänud ained ära teha.

Nüüd väike maraton, et päris töödega nädala lõpuks ühele poole saada.

One Response to “When I was 24, it was a very good day”

  1. I:v Says:

    Mul töökaaslane märkis just, et 12.09.2006 on päev mil mingid India täheteadlased kuulutasid maailma lõpuks.

    ... oli küll sündmusterohke päev ...

Leave a Reply


.pri.ee priiks!