Peitekaart

Rootsi elektritootja Vattenfall on maha saanud omapärase kontuurkaardiga.

Ma loodan, et teie ikka saate aru, mis kaardilt puudu on (jah, puuduolijaid on rohkem kui üks). Kirjutasin Vatenfalli infoliinile ja küsisin, kas selline ongi nende nägemus Euroopa loodeosast ja igaks juhuks andsin võrdlusmaterjali Google kaardi kujul.

Tähelepanu juhtis Mrt.

4 Responses to “Peitekaart”

 1. kati Says:

  neil on lihtsalt oma nägemus sellest missugune võiks maailm olla... missugune võiks PAREM maailm olla :D

 2. Jaan Says:

  Viga on mingil määral parandatud.

 3. Administrator Says:

  Yup, sain Vattenfallist ka kirja:

  "Dear Eero, thank you for being so observant and letting us know about this embarrassing mistake. Our illustrator has now corrected the maps so please find the beautiful country Estonia in place http://www.vattenfall.com/www/vf_com/vf_com/365787ourxc/365819keyxf/365947opera/index.jsp

  Best regards, Catherine...."

 4. Kati Says:

  yesh yesh, you rule :P

Leave a Reply


.pri.ee priiks!