ISPJ

Istusin täis häid kavatsusi raali taha ja hakkasin 'õppima'. Selgus aga, et ma ei teagi päris täpselt, mida ma oma 'õppimise' tulemusena produtseerima pean. Aineks TTÜ-s "Infosüsteemi projekti juhtimine", loeb Rava.

Ega kellelgi pole selle aine materjale?

5 Responses to “ISPJ”

 1. Oliver Says:

  Kodused tööd oleks soovitav õigeks ajaks esitada. Projecti failid erinevates etappides. Ja mingid aruanded tuli ka teha mis justkui polnud väga rasked. Eksam oli selline et läksid kohale, võtsid laua pealt 2 küsimust ja vastasid neile suuliselt. Samal ajal Rava vaatas su koguseid töid ja otsis kohti kust norida. Pead siis oskama seletada miks sa ühte või teist asja kodutöös just niimoodi oled teinud nagu sa teinud oled. Ei olnud nagu väga keeruline.

  Loengutes käimine oli küll kohutav piin. Lihtsalt ei jõua teda kuulata.

 2. Pärtel Says:

  "Projecti failid" on siis ms. proj. failid? Siis see on küll kõva proj. juhtimise kursus - saab terve programmi selgeks :P

 3. Oliver Says:

  MS Projecti jah. See oligi natukene päris tobe, et ega suurt muud alternatiivi ei olnudki muus formaadis neid kodutöid esitada, kuna õppejõul oli vaid MS Project 2000 versioon ja 2003'es salvestatud asju ta vahepeal korralikult lahti ei saanud vm.

 4. Milk Shake Queen Says:

  nagu Danks ytles tegeles ta selle ainega 2h ja sai selle tehtud suht positiivsele hindele.

 5. I:v Says:

  Minul vast ka on kuskil need matrejalid. Ma ei mäleta siiski, mis projekti põhjal ma "planeerimist" tegin - vb oli mingi kooliprojektike. Siis nagu polnud muid alternatiive.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!