Lazy Saturday Afternoon

Laupäev! Üle pika aja sain korralikult magada. Viimati ei pidanud kella peale üles tõusma eelmisel pühapäeval, kui M siin oli. Enne seda ei mäletagi, mil oleks hommikul isiklikust intelligentsist ärganud. Morjendaval kombel on kerge peavalu (ei, mitte alkoholist – vähemalt otseselt mitte ;) ), paar väikest tegemata tööd ootavad ees. Lisaks tammub kusagil (mõtteliselt) ühelt jalalt teisele üks kutt, kes mingil põhjusel arvab, et ma teda ühe koolitööga seoses aitan (ei, mina ei ole talle kordagi oma nõusolekut selleks andnud, vastupidi, mainisin, et mul pole aega). Hetkel olen ta peale suhteliselt kuri ja arvan, et ta peab oma asjadega ise maha saama, kuna tüüp raiskas terve nädala, virisedes oma triviaalse assignmenti üle, ja nüüd, nädalavahetusel, kui kõik arvutiressursid kinni on, kujutab endale ette, et mina viskan oma tegemised kõrvale ja pillitan teda kaks päeva.

Maaris tabas naelapea pihta, kui kirjutas, et mõtted, mida tahaks veebipäeviku kaudu väljutada on niikaua meeles, kuni arvutile lähened, siis kaovad ja jäävad avalikkuse eest saladuseks.

Hetkel on dilemma – umbes 0.5 kilokrooni eest saaks teha kahte asja:
– Kolida teise, koolist 10x kaugemal (umbes 10 minutise jalutuskäigu kaugusel) olevasse ühikasse, mis on ilusam, puhtam, vaiksem, ei haise (eriti). Elaksin viiendal korrusel (mis tähendaks igapäevast ronimist), korteris oleksid suhteliselt vaiksed inimesed, osad isegi üsna tusase iseloomuga. Praeguse ühika põhiline miinus on see, et tuba on pime, inimesed ei suuda endale selgeks harjutada elementaarseid hügieeninõudeid ja autotee läheduse tõttu on pisut mürarikas. Plussiks suhteliselt lõbus seltskond korteris.
– Minna kuuks ajaks trenni. Olen siin üsna laisk ja lodev olnud - ideaalmina on oluliselt rohkem trimmis poiss. Trenni mineku plussiks oleks hea enesetunne, kergelt paranev välimus ja konstruktiivse tegevuse leidmine. Miinuseks see, et peaksin end pingutama vähemalt 3x nädalas üle 2h ja praeguse ajaressursi juures peaksin vblla ennast pisut enam raamatute lugemisega, mitte raua pumpamisega koormama. Samas, kui 2x nädalas käia, oleks minimaalseid tulemusi kuu aja pärast nagunii näha.....

Kui mõlemat korraga teha, siis saaksin pisi-tagasilöögi oma finantsplaanile Eestisse naastes.

2 Responses to “Lazy Saturday Afternoon”

  1. БECEДЫ O » Blog Archive » Pildid Says:

    [...] Laisa pühapäeva pärastlõuna (neid on ennegi olnud: 1, 2, 3, 4) raames galeriitasin ja laadisin USA reisi pildid üles. [...]

  2. tinistaja Says:

    Võta lihtsamalt. Hakka meelepärasemast kinni ja hakkabki hargnema nagu ladus lõngakera.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!