Selle asja teen veel ära ja siis hakkan oma elu elama

Meeletu 5/5 Parajasti siis, kui ma laupäeval Hollywoodi ees "Müümise kunsti" plakati juures seisin ja polnud veel otsustanud, millise filmi valin, tuli Sõpruse küljeuksest välja hulk inimesi. Üks ütles oma kaaslastele: "Krt, see on küll vist kõige parem Eesti film, mida ma näinud olen." Millegipärast pani see värske vaataja arvamus "Meeletu" mulle TODO listi.

Mõeld'-teht'.

Kuidasndöeldagi - väga hea film oli. Super peategelane, väga head külamehed, kodumaise näitlejanna kohta suurepärase välimusega šarmikas sireen. Kuigi mulle pole juba lapsepõlvest saadik meeldinud luuserlike kalduvustega peategelased, läks "meeletu" filosoofiline kannapööre minu jaoks kümnesse. Umbes samasuguse raamidesse pandud eluga (kuigi tõenäoselt mitte nii hea kompensatsiooni eest) on ju enamus meist. Mina kaasaarvatud.

Kartsin Tätte näidendist liigset maa-mõtteviisi propageerimist (joigumine ja vilepill), aga õnneks jõudis see presentatsioonikihti väga hea irooniaga vürtsitatult (lõikelaud, tüllkardin ja tammepärg). Märdile lõpp ei meeldinud, aga mumeelest pani see "everything is possible" stiilis vihmasabin muinasjutu tervikuks kokku.

"Aitäh! Panen selle raami."

One Response to “Selle asja teen veel ära ja siis hakkan oma elu elama”

  1. Pärtel Says:

    Kiitsin filmi sulle juba enne ja kiidan ka edasi - eesti filmidel pole teinekord häda midagi.. ja raamimise kild oli tõesti andekas :)

Leave a Reply


.pri.ee priiks!