Pildid

Kuna bioloogiline kell ütleb, et ma olen juba suur ja soliidne inimene, siis otsustasin enamuse selle lehe fotodest avalikust veebist salajasse veebi tõsta. Seega - nüüd peaks enamusele pildipangast ligi pääsema ainult parooli teadvad tuttavad inimesed. See on vajalik, et mu tulevased tööandjad ega ülemused ei näeks, kuidas me näiteks sõpradega suvel Nelijärvel skinny-dippingut tehes õlut tarbime.

Google'i puhvris on fotod mõnda aega veel kindlasti kättesaadavad.

(Jah, Kati, saatsin sulle ka salasõna.)

3 Responses to “Pildid”

  1. Kati Says:

    oi mis au mulle, hakkan siis iga päev kolm korda neid vaatama, aina uuesti ja uuesti :D

  2. Administrator Says:

    tsh, ma viitasin kunagisele postitusele, milles ähvardasin sama teha ja resultaadiks oli see "http://rings.pri.ee/wp/?p=333#comment-973"

  3. Kati Says:

    see postitus on mul küll veel meeles, võib-olla ma olin üllatunud, et ka sinul veel täitsa hea mälu ;)

Leave a Reply


.pri.ee priiks!