Buum

Kinnisvarabuum keeb hoolimata keskpanga ja analüütikute udujutust täie hooga. Kuidas muidu selgitada, et 1.4mln EEK eest müüdava 2-toalise Kopli korteri müügikuulutus on järgnev:

broneeritut

City24 id: 305983

Muuseas, sõna "infrastruktuur" on koba peale õigesti läinud.

6 Responses to “Buum”

 1. Milk Shake Queen Says:

  see tekst oleks hea emakeele õpetajatele saata, et nad annaks selle õpilastele harjutusülesandeks:*paranda vead*

 2. Madis Says:

  Hmm.. paraku ei ole see müügikuulutus mingi üksik õnnetu. Oma praegust korterit otsisin muuhulgas ka Livalaja tänavalt. Sel tänaval oli neid mitmeid, aga eelistasin siiski Tlnas asuvat eluaset. Kahjuks ei osanud valitud korteri maakler (!!) sõnagi eesti keelt, omanikest suutis vaid üks poiss midagi maakeeli kosta. Lõpuks ometi on mul oma vähesest vene keele oskusest midagi kasu, ura!

  Mis puutub antud kinnisvarasse, siis minu arust Stroomi on ikka kordades etem kui kaugemale poolsaarele jäävad asjad. Ja kui seal kahetoalist rohkem kui miljoniga müüa annab, siis mina müügiga ei ootaks..

 3. Kati Says:

  heh, see on veel täitsa süütu tõlge võrreldes sellega, mida aeg ajalt näeb nii eesti kui ka vene keeles.... muideks enamus on just need "tüüpilised" venelaste vead, mina juba tean ;)

 4. Kati Says:

  tegelikult ma nüüd mõtlen kas enamus või enamik.. neil oli mingi vahe aga ma ei mäleta missugune... :(

 5. M. Says:

  Eero: kirjuta katile "Buum" postituse blogikommentaaris vastuseks, et ega mina ka ei mäleta, mis vahe oli sõnadel enamus ja enamik

  ei tea, kes meist siin eesti filli õpib

 6. Kati Says:

  kuna ma alles õpin, ei pruugi ma veel seda nii hästi teada ;)

  Õsis igatahes on nii, et enamik: suurem osa enamus: arvuline ülekaal

  ja ma siin mõtlesin, et kuna 0+7 ei olnud 7, siis kas 0+10 on 10, või 010... :S

Leave a Reply


.pri.ee priiks!