White is the new black

Vaevalt paar päeva peale seda, kui rääkisin uudiste pealkirjastamisest küsimärkide ja oletussõnadega, sai SL Õhtulehe veebiväljaanne ühe stiilinäitega maha: "Valget värvi autod lähevad jälle moodi?"

Tegelikult on see hea uudis. Mõni aeg tagasi tundus mulle, et on aeg riisirakett välja vahetada ja mõni trendikas hõbedane või must kuum-luuk ehk sport-puudritoos tüüpi ("hot hatch" ehk "sport compact") auto hankida. Selle uudise valguses aga tekivad vastupidised mõtted - arvestades turul liikuvaid värvitrende ja tõika, et riisirakett põhimõtteliselt enam odavneda ei saa (kui just autoturul mull ei lõhke), võiksin selle auto omamist võtta investeeringuna. Sõidaks veel 5 aastat ja siis müüks moodsat värvi uunikumi pähe maha.

Kaasliiklejatele see kahjuks väga hea uudis ei ole. Nimelt väidab tõsiteaduslik uurimus, millele Delfi tähelepanu juhib, et valget värvi autodega sõidavad agressiivsed ja hoolimatud inimesed.

3 Responses to “White is the new black”

  1. Kati Says:

    selle delfi uurimuse järgi, kui mul oleks auto, oleks ma kas kirglik või intelligentne, rikkaliku kujutlusvõimega ja ilukirjandust armastav kodanik... aga mul seda(autot) ei ole, sest teise uurimuse järgi on veevalajad kõige jubedamad autohid... nagu täna delfist selgus ikka sellepärast, et loevad roolis ilukirjandust ja unistavad :D

  2. Milk Shake Queen Says:

    jajah mäletame kyll kuidas sa hambad risitis Cliost mööda tuhisesid :D

  3. Kati Says:

    tuli meelde mis mulle ei meeldinud su pealkirjas.... tänapeval räägitakse et "white is new PINK" :P

Leave a Reply


.pri.ee priiks!