Mees

Vastuseks Kristinale:
Inglise mehe (kohaliku enamuse seisukohast) elul on kaks keset – telekas ja kõrts. Telekas siis alates kella kolmest, kui mees üles ärkab kuni kella seitsmeni õhtul, mil on vaja teise tsentrisse kolida, pubi kella seitmest üheteistkümneni, ööklubi sealt edasi. Mobla on ka suhteliselt olulisel kohal. Õlut mahutab ka keskmine kõhna mees õõvastavates kogustes. Arvuti kui keeruline ja tüütu ese on mõnedel selle jaoks, et netist muusikavideoid vaadata ja rallimänge mängida. Koolis tuleb käia selleks, et ei peaks liiga vara tööle hakkama.
Naistele läheneb mees peale kolmandat pinti, kui tavapärane reserveeritus vaikselt lahustunud. Lähenedes kasutab mees >100dB hüüdeid stiilis 'yo beib, päris kopsakad ****id sul' (ise vaatab samal ajal tunnustust otsivalt kuttide poole), õnge läinud naine naerab selle peale valjult ja karjub vastuseks midagi stiilis 'yeah, ent ära arva, et need on sinu jaoks'. Pärast neljandat pinti ründab õngeläinud naine juba meest.
Kui mehel on auto, siis reeglina mõni Vauxhall putukas (kütus on 20 kulli liitrist). Neli ust on rikkur-parasiitidel, tavainimene piirdub kaheukselise 1.2l mootoriga elukaga, millele pannakse sisse soundsüsteem, mis sööb poole mootori genereeritavatest vattidest ja valuveljed, mis maksavad poole auto hinnast.
Auto väiksusest hoolimata mahub sinna kuni viis sõpra, osad koos naistega. Esiaknad peavad olema kogu aeg all, et mitte lasta muusikat ainult iseendale ja obviously ka selleks, et tagaistujad ei lämbuks.
Üks tähelepanek veel .. reeglina kannab selline mees Fructise kiivrit. Eriti popid on 'soomlase soengud' (tukk püsti), lõhkised teksad, kortsus särk ja Nike Schocks. Been there, done that!

Leave a Reply


.pri.ee priiks!