"Valija"

Kohtusin täna liftis "valijaga". Minust mittesõltuval põhjusel tuleb meie postkasti aeg-ajalt hunnik IRL ajalehti. Astusin, lehed käes, lifti ja vajutasin oma korruse nuppu, kui sulguvate uste vahelt pressis end sisse vanem, umbes kuuekümnene kõhn, lühike vanamees, kes oli riietuse poolest justkui 1990ndate alguse teleringvaatest välja astunud (kukemüts ja talitossud). Nähes, et mul on poliitiliselt kallutatud ajalehed käes, alustas ta juttu.

Valija: "Nad oleksid need valimised pidanud esimesele aprillile panema! Mina: "Heh, jajah..." Valija: "See on ju tsirkus ju, noh! Inimeste mõnitamine, kurat!" Mina: "Ahah... minu peatus.." Valija (sulguvate liftiuste vahelt): "Kurat, kõike lubatakse kokku ja, tsirkus, kurat!"

Hea, et ma ise ei pidanud mõne kooli veneaegsesse võimlasse minema oma "häält" saepuruplaadist kasti laskma. See oleks tsirkuse mõõtu olnud. Mitte, et mind väga huvitaks, kas peale minu hääletab elektriliselt 3000, 30 000 või 300 000 inimest, aga tore, et on võimalus "kõrgemat võimu" teostada oma kodu rahulikus õhkkonnas.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!