Kiitus A&T Spordile

Erinevalt mõnest teisest spordikaupade suurmüüjast tahan kiita A&T Spordi konstruktiivset suhtumist. Helistasin neile niivõrd tühise asja pärast kui seda on jooksukingade paelad. Nimelt käivad mu ketsidele mingid imelikud peenikesest nöörist ja plastmassist lukuga paelad, mida ei paista kusagil müüdavat (käisin tulemusteta läbi Sportlandi, Rademari, mõned kingapoed, Tln Kaubamaja, Stockmanni, 100% Sporti ja vblla veel mõne poe).

Kuigi müüja esimese hooga sobivaid paelu ei leidnud (pidavat kuum kaup olema ja riiulitelt kiiresti kaduma), lubas ta otsida ja järgmisel päeval tagasi helistada. Üllatus-üllatus, helistaski! Päris sobivaid ei leidnud, aga pakkus välja mingi asendusvariandi ja pani selle mulle päeva lõpuni kinni.

Veeresin kella kuueks Mustamäe teele ja saingi oma kaua otsitud paelad kätte. Lisaks märkasin seinal rippumas defitsiitset Polari S-seeria pulsikelladele mõeldud jalgratta kiirusemõõtjat (mida olin samuti tulutult otsinud) ja ostsin ka selle (viimane) ära.

ISIC-uga tehti veel 10% alet ka - sobib!

One Response to “Kiitus A&T Spordile”

  1. Oliver Says:

    Otsisin isegi eelmine aasta Polari kiiruse andurit. Tikutulega aja teist mööda linna taga. Lõpuks tellisin internetist. Endal läksid sama moodi peale poolt aastat Salomoni need kiirkinnituse paelad katki, aga õnneks õnnestus mul neid omal jõul veel lappida. Mõtlesin et äkki sobib isegi seda nöör asendama miski jämedam ja karedam tamiil.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!