MTB velotakso aastal 2001

Mulle meenus, kuidas ma põsemusi eest velotaksot mängisin.

Väntasin kunagi (umbes aastal 2001) oma venna logu mägirattaga Tallinna kesklinnast Nõmme poole. Olin sõpradega linnas mõned õlled võtnud ja viimasest bussist maha jäänud. 100EEK taksorahaks tundus tol ammusel ajal pisut palju, nii võtsingi ratta.

Kulgesin rahulikult kusagil Järve kandis, kui minust paarsada meetrit eespool peatus pidurite kriuksudes mingi vana Opel või BMW. Autost astus konkreetsel sammul välja üleslöödud noor tibi, lõi ukse pauguga kinni ja hakkas astuma. Noormees autos sõitis neidisel pisut aega kõrval ja üritas teda tagasi meelitada, aga see ei läinud õnneks.

Kui olin neidisega peaaegu kohakuti jõudnud, tõstis ta käe, justkui tahaks hääletama hakata. Ma (3 õlut ikkagi) hõikasin, et mul on ainult pakiraam. Tema vene aktsendiga vastu, et kui Männiku Statoili sõidan, siis olgu või pakiraam.

Kuna neidis tundus olevat tavaline noor inimene, pakiraamil istumisest HIV ei saa ja röövida polnud mult tõesti midagi, siis ütlesin, et hüpaku aga peale. Nii läkski - neidis istutas end pakiraamile ja mina väntasin Männiku poole. Vestlesime millestki, tee peal pakkus ta mulle Eviani ja Männiku bensiinijaamas sain sõidu tasuks põsemusi.

5 Responses to “MTB velotakso aastal 2001”

 1. Oliver Says:

  Deja vu, ma just justkui lugesin sama lugu velo.clubbersi foorumist ;)

 2. Administrator Says:

  Mhmh, ma kirjutasin selle esimese hooga sinna, siis mõtsin, et näitan teistele peale velo-clubberlaste ka.

 3. Milk Shake Queen Says:

  ole sa tänatud:p

 4. I:v Says:

  Mina olen kunagi hommikupoole ööd bussi niimoodi rajalt maha saanud et viis pea koju ära ... Põsemusi jäi siiski andmata - paneks tuleviku jaoks n.ö. memmo ;)

 5. Martin Says:

  Heh, see lugu oleks nagu kopeeritud minu lapsepõlvest. A ega ma kade ei ola ...

Leave a Reply


.pri.ee priiks!