Kiidan Laki tänava tehnoülevaatuspunkti

Autoremonditöökojad ja tehnoülevaatupunktid pole reeglina kohad, kus võiks mõistlikku klienditeenindust kohata. Suuremate automüüjate esindused pakuvad võibolla ausat infot ja viitsivad kliendi ära kuulata (ei tea, pole kunagi käinud), aga säästutöökojas öeldakse reeglina "möh", "noh", "ei ole", "ei tea", "ei saa", "ei oska". Keskmises ülevaatuspunktis pole ime, kui ülevaataja isegi tere ei ütle ja autolt kahel järjestikusel vaatlusel üsna erinevad vead leitakse (tean, minuga juhtus see eelmisel sügisel).

Seda enam tahan jagada feimi ja respekti Laki tn 11A asuvale tehnoülevaatuspunktile (nimeks OÜ MaitEne). Ei, ma ei käinud seal riisiraketiga, lasin kontrollida kahte võõrast autot.

Miks kiidan? Esiteks - ülevaataja rääkis minuga (päriselt, täislausetega, viisakal toonil). Autot üle vaadates kommenteeris mees, mis on valesti, miks on valesti, kui hull probleem on, mida tegema peaks, et korda saaks. Auto vaadati üle minu arvates ülima põhjalikkusega. Kui tagumised amortisaatorid näitasid nõrka tulemust, tõi ülevaataja manomeetri, lasi liiga täis pumbatud rehvis rõhku vähemaks ja tegi testi igaks juhuks uuesti. Kui vaatamise käigus üht-teist küsisin, sain mõistliku vastuse.

Kogu lõbu (tehnokontroll ilma ARK templi löömiseta auto dokumentidesse) maksis 200EEK.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!