Drops of Jupiter

Kerge kergendus, viimane etapp algas. :) Eelmises loos kireldatud prokrastineerimise lõpetasin ära, tegin tiba kvaliteettööd ja voila.

Viimasel ajal põen mõningast lärmakate inimeste ja olukordade vältimise tunnet .. tunnen ennast tüütatuna ja ebamugavalt, kui pean kusagil lärmis, õllest kleepuva põrandaga toas ebamugaval toolil istuma ja kellegi lällamist kuulama. Seega ei läinud täna, reede õhtul mitte välja, vaid istusime niisama väikese seltskonnaga maas ja rääkisime juttu .. nüüd .. juba kell üheksa sulgusin oma residentsi, vblla raamat, Stephen Kingi 'Carrie' filmiversioon DVD-l on ka kotis, jupp Sunday Timesi kultuuriosa lugeda .. veike latte ja filmi-raamatu-ajakirjaõhtu.

Tegelikult on sisimas juba kiire .. mul on vaja oma asjade-baasi upgrade'ida enne, kui naasen. Lisaks tahaksin hankida midagi UK-d meenutama .. ei, mitte suveniiri..
Carrie, it is!

Leave a Reply


.pri.ee priiks!