Parkkimis automat on kattki, põle saand parkkida

Närin tähti.

Käisime eile Pirital laisa pühapäeva pärastlõuna raames "pilvi võtmas" (vahelduv pilvisus tähendas seekord, et üks pilv vaheldus teisega, aga päike välja ei tulnud). Parkimine Pirita ranna lähedal on teadupärast tasuline ja (vähemalt ühte) parklasse on üles seatud piletiautomaat. Seekord oli piletiautomaat katki.

Meiega samasse ritta pargitud autodest oli ühele trahvikviitung kojameeste vahele torgatud ja neljal autol oli armatuurlaual vabandav tekst, mis selgitas, et katkise piletiautomaadi tõttu ei saanud parkimise eest tasuda (lisaks juhi telefoninumber).

Neljast sildist kolmel oli kokku-lahkukirjutamise viga sõnas "parkimisautomaat" või "parkimisaparaat".

Kirjapilt siltidel:

  • 2x "parkimis automaat"
  • 1x "parkimis aparaat"
  • 1x "parkimisautomaat"

Traumeeriv...

Leave a Reply


.pri.ee priiks!