Deem!

Laiskus on masendav. Peale jõulist kooliasjade eest peitupugemist otsustasin eile lõuna ajal, et terve õhtu fokusseerin end tööle. Siis tegin lolluse ja lülitasin sisse oma UK telefoni. 2 min pärast seda helistas üks grupikaaslane ja mainis, et tema tuleks ja teeks ka tööd. Asi lõppes loomulikult sellega, et istusime ja tsättisime koolis tunnikese ja läksime laiali.

Lubasin endale, et lähen kohe raamatukokku ja teen need triviaalsed asjad ära, et hiljem saaks millelegi tõsisemale keskenduda. Njah. Sorfasin kella üheksani veebis ja siis kojuminek, et seal veebipuuduses kohe tööga pihta hakata. :S

Topelt njah. Koju tulles tsättisin Sim'iga, et mitte õppima hakata .. ja nüüd .. nüüd kui lõpuks õppima hakkasin, tuli välja, et olulised failid on koolis võrgukettal ja võrguserver kõnges täna poolest õhtust ära, seega lõppes kogu põdemine paratamatu teadmisega, et alles homme tuleb alustada.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!