Black is the new black

Tundub, et eelmise sügistalvise hooaja trendivärv on must. Just eelmise, kuna selleks aastaks on Stockholmis must jõudnud massidesse. Musta värvi on mantlid, jakid, püksid, kingad, kampsunid, kohvrid, seljakotid, mütsid, kindad. Ainult sallid on triibulised. Hommikul rahvamassi sabas mööda motoriseeritud treppi alla paarikümne meetri sügavusele metroosse sõites on kõiki neid mustas riides inimesi vaadates tunne, et minnakse otse põrgusse.

Staircase to heaven

Mu keskkooliaegne kunstiajaloo õpetaja, kes propageeris riietuses kirevaid ja elurõõmsaid värve ning vaenas halli, beezhi ja musta, läheks siin vist päris arust ära.

One Response to “Black is the new black”

  1. Kati Says:

    ma ei ole küll emo(nagu mõned arvavad), aga mulle must meeldib, ma ütleks lausa nii, et ainuke asi, mis ei ole mul hetkel must... on juuksed :D

Leave a Reply


.pri.ee priiks!