Semester uus

Vaikelu ühikas hakkab ümber saama. Pea kõik elanikud on tagasi, paljud saabusid eile või täna. Homsest algavad loengud (tõenäoselt toimuvad need küll vaid formaalselt, tegelik töö algab järgmisel nädalal). Olgugi, et esimene kokkusaamine oli kõigiga tore, on paar võõramaalast langenud negatiivsesse letargiasse v masendusse ja ootavad nagu, et keegi (näiteks muaa) neil tuju tõstaks. Kuna aga mina energiapallina (muide, ostsin endale 50 kronsa eest täna Umbro jalkapalli) ringi põrkan ja ei ole letargiline ega masenduses, siis on raske suhelda.

Morjendaval kombel on mul lõpetada veel üks grupitöö (XML-XSL-WML töö sain just valmis ;) ). Grupis on kaks neidist (üks Türgi juurtega lutonlanna ja teine Nigeeria juurtega londonlanna), hiinlasest kutt ja mina. Siiani pole keegi peale minu midagi teinud, kuigi kõik meilivad ja helistavad mulle tihti, et võiks kokku saada jne. Reede hommikul peame tehtut presenteerima, eks näis, mis selleks ajaks valmis saab. Alla A- ma seda ainet saada ei taha, kui saan, pole mõtet TTÜ-sse üle kandma hakata, kuna viiks keskhinde alla.

20 päeva pärast tagasi Eestisse .. :S .. sama rutiini, mis äraminnes maha jäi, tagasi enam ei taha. Midagi peab muutuma! Õnneks on mul paar trumpi tagataskus, nii et ehk läheb õnneks.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!