Falkla rand

Käisime Marisega eile Valkla rannas "ujumas". Kaks tähelepanekut.

 • Samal ajal ja samas kohas olid meres koos ujujad, kanuutajad, lohesurfarid, purilaudurid ja jetisõitjad. Vahepeal tundus, et paar jetisõitjat otsustasid ujujate veest paistvate peanuppude vahel slaalomivõistluse teha. Tõenäosus, et keegi millalgi vales kohas pea vee alt välja pistab või mõni teine jetiga kellegi "pea" märkamata jätab, on päris suur, rääkimata sellest, kui mõni lohe peaks kihutavale jetile teele jääma. 85km/h liikuvad lohenöörid giljotineeriksid korralikult.
 • Söögikohtadega paistab pea igas rannas pahasti olevat. Valklas oli putka, millel kiri a la "keelekaste ja kõhutäide". Võtsin seda sõna-sõnalt ja läksin sinna hommikuööki otsima. "Kõhutäite" menüü koosnes pelmeenidest, seljankast ja soolapähklitest.... aga pelmeenid olid otsas, seega kogu putka eesmärk oli pakkuda mikrouuni-seljankat ja soolapähkleid. Palju õnne.

  Teises söögikohas valik küll OK, aga toitu tuli julgelt üle poole tunni oodata (korralikumaid praade veel eriti kaua). Samast sain tüüpiline näite kohalikust teenindusest. Järjekorras minu ees olev seltskond tellis õlut.

  Klienditeenindaja: "Millist õlut te soovite?" Klient: "A Le Coq Premium, palun." Klienditeenindaja: "Meil on kahjuks ainult Saku Originaali!"

  Miks sa, kurat, küsid, millist õlut valada, kui sul ainult ühte on?!?

2 Responses to “Falkla rand”

 1. Milk Shake Queen Says:

  +ideaalne võimalus end tahtmatult teiste muredega end kurssi viia

 2. Iseteadkes Says:

  Vana anekdoot: Kelner küsib kohviku külastajalt: "Tee? Kohv?" Külastaja (natukene mõttes): "Pigem kohv." Kelner: "A vot ei arvanud ära! Tee!"

Leave a Reply


.pri.ee priiks!