Warning: Creating default object from empty value in /home/np7079/domains/ringmae.com/public_html/wp/wp-includes/functions.php on line 292 Strict Standards: Non-static method FeedWordPress::needs_upgrade() should not be called statically in /home/np7079/domains/ringmae.com/public_html/wp/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress.php on line 135 Strict Standards: Non-static method FeedWordPress::stale() should not be called statically in /home/np7079/domains/ringmae.com/public_html/wp/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress.php on line 203 Strict Standards: Non-static method FeedWordPress::update_requested() should not be called statically in /home/np7079/domains/ringmae.com/public_html/wp/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress.php on line 208 Konversationen » Blog Archive » Klamüüdia 2.0

Klamüüdia 2.0

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/np7079/domains/ringmae.com/public_html/wp/wp-includes/functions-formatting.php on line 78

Ja nüüd meditsiiniline abi kõigile neile 323 inimesele (s.h. kolmele tänasele külastajale), kes on sellesse ajaveebi sattunud otsisõnaga "klamüüdia"... minge ja lugege parem põhjalikku artiklit Maalehest või, kes inglise keelt mõistab, siis Wikipediat.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!