"Kõige" "tähtsam" "küsimus"

Ma lihtsalt pidin selle raamatu ostma! Esimene kohalik "päris" Ameerika stiilis eneseabiraamat, mille reklaam minuni jõudis. Tegelt ka, ma ei oleks saanud seda letile jätta, äkki on hea.

Seega -ostsin ja lugesin läbi Peep Vainu raamatu "Kõige tähtsam küsimus".

Ja tunded on segased. Ühtpidi oli sellel "nõme" pealkiri ("Tähtsaim küsimus", "Suurim saladus", "Kirglikuim afäär" kuuluvad IMO pigem Barbara Cartlandi repertuaari). Ilmselt ma ei taipa sellise pealkirja müügivõimet... aga ma oleksin eelistanud midagi tagasihoidlikumat. Teisalt kirjutab Peep Vain ladusalt, rullib oma jutustuse välja tegevusplaani "saavutamaks", õhutab lugejat seda kasutama, seostab soovitusi isiklike kogemustega.

Mõnes üksikus kohas polnud raamat just päris sidus ja kordas ennast natuke. Liialt palju näiteid oli ühest ja samast, Southwesterni raamatumüügi perioodist. Samuti oleksin ma tahtnud näha välja pakutud saavutamise plaani struktureeritumat esitust (kuigi keskmise lugeja oleks see võinud pigem eemale peletada).

Kas "Kõige tähtsam küsimus" täitis eneseabiraamatu olulisima kriteeriumi - pani mind mõtlema/tegutsema? Mm.. mitte päris.

Üks asi, mis meelde jäi - tunnusta iseennast, kui oled midagi ära teinud, saavutanud ja rõõmusta selle üle teadlikult.

Leave a Reply


.pri.ee priiks!