Inventuur

Njah..

Seoses Apollo kesklao inventuuriga ei väljastata järgmisel nädalal (28.okt.-2.nov.) internetipoes vormistatud tellimusi. Kõigi, 27. oktoobriks laost mitteväljastatud pakkide tarneaeg pikeneb orienteeruvalt ühe nädala võrra. Kui soovite konkreetset infot oma paki staatuse kohta, siis palun võtke ühendust Apollo klienditoega. Apollo vabandab.

Apollo.ee

See, kui poe uksel oli ruudulisest vihikust välja rebitud lehel kirjas "inventuur" ja kliendid rektumisse saadeti, võiks jääda ühte eelnevasse ajastusse.. aga ei.

Eesti internetipoodide probleemiks on pea alati kauba kliendini toimetamine. Julgelt pooltel juhtudel, kui olen Eesti netipoodidest midagi ostnud (raamatuid, pulsikella, jne), on tarneaeg esialgsest pikem olnud (nädala asemel 2, kahe nädala asemel kuu jne), korduvalt on pakist mõni ese järelesaatmisele jäänud jne.

Amazon.com-ist ostes oli mu viimase raamatu postikulu Saksamaalt Eestisse ja kulleriga koju toimetamise eest $7.95 (tänase Hansa müügikursiga 101EEK), Apollo küsib Harjumaalt Harjumaale ja kulleriga koju toimetamise eest 59EEK. Samas saab Amazonist raamatuid sageli soodsamalt kui Eestist, seega hinnavahe võib jääda hoopis läänemaise poe kasuks ja isegi aeglase postiga kättetoimetamise osas võib Amazon järgmisel nädalal Apollole silmad ette teha.

Uuendus (2008-10-28): Taga targemaks, ka RahvaRaamat on Apollost šnitti võtnud ja online klienditeeninduse mõneks ajaks kinni pannud.

Seoses uuele programmile üleminekuga ei ole ajavahemikul 30.10 - 04.11 võimalik Rahva Raamatu veebipoes tellimusi esitada.

27.10-29.10 esitatud tellimuste tarneaeg võib pikeneda kuni üks nädal.

Vabandame! Rahva Raamat AS

Leave a Reply


.pri.ee priiks!