Days of madness

Hullud päevad .. puhtast igavusest liitusin hullusega ja astusin peale tööd poest läbi. Tegime Marisega võistluse, kes rohkem vanu klassikaaslasi kohtab. Mina võitsin 3:2 ja Marisel tegelikult üks klassikaaslane ei lugenud.

Stockmann oli teinud sammu 'rahvale lähemale', s.t. kõlaritest tuli möla ja 'Meie Mees'. Rahvas ostis vetsupaberit ja suitsukana, like there was no tomorrow. Olin ka ses osas konformne ning ostsin .. mitte küll suitsukana, vaid Dolce ja Gabbanat ;) , mida sealsamas shokolaadi kõrval müüdi.

Ja preili N ;) .. parandasin pealkirjas haigutanud kirjavea.

6 Responses to “Days of madness”

 1. kati Says:

  This post has been removed by the author.

 2. kati Says:

  ja kui ma ütlen... eeeee.... et varem oli parem.... parandad veel kord? :D

  ja suur tänu, et hoiatasid ette kuhu oleks targem mitte minna... hullud pidutsevad... aaaaaaaaaaa :D

 3. m. Says:

  kui nüüd aus olla, siis fekalist kummitab mu peas siiani :(

  ja huvitav, miks üks minu klassikaaslane arvesse ei läinud?;)

  NB! mainitud shokolaadi ei lubatud mul osta. ise ka ei saa aru, miks.

 4. kati Says:

  kallis m, ära nüüd küll shokoladi pärast muretse, mina nagu tõeline mammutipäevade ohver sain vähemalt pool kilo erinevat shokoladi(tegelt ma usun et seda on enam vähem kilo)... mul pole midagi selle vastu, et keegi aitab seda ära süüa :D

 5. m. Says:

  diil. teeme ära.

 6. kati Says:

  ootan juba põnevusega :)

Leave a Reply


.pri.ee priiks!